Informasjonen om selskapets ferie

Vi er glade for å kunngjøre at den kinesiske nasjonaldagen nærmer seg!Mens nasjonen forbereder seg på å feire denne betydningsfulle anledningen, vil vi gjerne oppdatere deg om de kommende feiringene og deres innvirkning på selskapets virksomhet.

Fra 29. september til 6. oktober 2023 har selskapet vårt ferie på nasjonaldagen.I løpet av denne tiden vil våre kontorer forbli stengt, slik at våre ansatte kan feire denne viktige nasjonale begivenheten med sine familier og kjære.Vi mener det er viktig å respektere og verne om vårt lands rike kultur og historie.

Mens kontoret vårt vil være midlertidig stengt, kan du være trygg på at teamet vårt er dedikert til å gi deg best mulig service.Vi har gjort alle nødvendige ordninger i forkant av ferien for å sikre minimal forstyrrelse av driften vår.Vi har lagret de nødvendige ressursene, trent opp personalet vårt og strømlinjeformet prosessene våre for å sikre at eventuelle utestående oppgaver blir løst umiddelbart når vi kommer tilbake.

Vi forstår at stengingen vår kan medføre noen ulemper, og vi beklager det.Vi har imidlertid stor tro på at det er viktig å feire vår nasjonale identitet og skape en følelse av enhet.Vi ber om forståelse og støtte i denne høytiden.

Når vi feirer vår fjerde juli, må vi aldri glemme den ekstraordinære reisen landet vårt har tatt for å komme dit vi er i dag.For 73 år siden i dag ble Folkerepublikken Kina grunnlagt og gikk inn i en ny æra med fremgang og velstand.I dag har Kina blitt en verdensmakt, har gitt viktige bidrag til verdensøkonomien og spiller en viktig rolle i internasjonale anliggender.

I år, når vi minnes landets prestasjoner, la oss også ta et øyeblikk til å sette pris på de sterke bilaterale relasjonene mellom Kina og det internasjonale samfunnet.Vårt firma er alltid forpliktet til å etablere gjensidig fordelaktige partnerskap med kunder over hele verden, og vi takker deg for din tillit og støtte til oss.

Vær oppmerksom på at normal forretningsdrift vil gjenopptas 7. oktober 2023. Vi oppfordrer deg til å planlegge dine forespørsler og forespørsler deretter og være trygg på at de vil bli behandlet umiddelbart etter retur.

Vi beklager igjen for eventuelle ulemper forårsaket av den midlertidige stengingen og takker for forståelsen.Vi ønsker deg en gledelig nasjonaldag i Kina fylt med lykke, enhet og velstand.Takk for din fortsatte støtte og samarbeid.


Innleggstid: 27. september 2023